Deprecated: Funkce jetpack_form_register_pattern je od verze jetpack-13.4 zastaralá! Místo toho použijte Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern. in /data/7/b/7bada637-f7a4-42fe-b200-36ef60f2c417/slevyapracenadoma.cz/web/wp-includes/functions.php on line 6031
Kuchyně ve stylu Provence na vás dýchne francouzským venkovem - SLEVY A PRÁCE NA DOMA
X
    Categories: Blog

Kuchyně ve stylu Provence na vás dýchne francouzským venkovem

Toužíte po moderní, ale zároveň klasické kuchyni? Po takové, ve které se budete cítit opravdu dobře, která bude působit čistě a svěže? Vybavte svou kuchyni ve stylu Provence a užívejte si její nádhernou atmosféru!

Francie u vás doma

Provence, to je Francouzská riviéra čili Azurové pobřeží, pro které jsou typické bílé písčité pláže, čerstvý mořských vzduch a všudypřítomná vůně květin a bylin. Přesně takovou atmosféru si můžete vytvořit i ve své vlastní domácí kuchyni. Poradíme vám několik šikovných typů, jak vdechnout prostoru přesně to, co potřebuje. Uvidíte, že ve své kuchyni budete hned trávit více času, pít lahodnou kávu a užívat si tu báječnou atmosféru francouzského venkova.

Lahodná káva k Francii patří. A ke kávě zase naše Tchibo sleva!

Světlé a romantické barvy

Základem jsou barvy. Vybírejte nábytek, vybavení, kuchyňské spotřebiče i dekorace v bílé barvě či světlých odstínech. Vanilková, světle hnědá, šedá či krémová, to jsou romantické barvy, které ve vás evokují Francii. Nebojte se ani experimentů a zkombinujte pastelové barvy nebo bílou s trochu výraznějšími odstíny. Zelená a modrá, to jsou barvy typické pro Provence. Spolu s nimi vtrhne do vaší kuchyně svěží mořský vánek.

Hledáte kvalitní spotřebiče za příjemné ceny? Pak je tady pro vás naše Euronics sleva!

Klasický nábytek s nádechem venkova

Co se týče nábytku, dejte přednost klasickému stylu před tím moderním. Kuchyně ve stylu Provence by měla mít nábytek ze dřeva a jiných přírodních materiálů jako je kámen, cihla či keramika. Vybavte svou kuchyni originálním a krásným nábytkem s dekorem přírodních materiálů, a všichni vám ji budou závidět. I s nábytkem si můžete trochu zaexperimentovat a ryze klasické kousky doplnit moderními až extravagantními detaily.

Nábytek pro vaši kuchyni ve stylu Provence vám pomůže pořídit naše Bonami sleva!

Velmi důležité jsou detaily

Dekorace a doplňky jsou ti nejlepší pomocníci, se kterými dodáte své kuchyni ten správný styl Provence. Nádherně zdobené nádobí, džbánky s modrobílou kresbou tak typické pro náš venkov – i ty využijete ve své kuchyni ve stylu Provence. Vybavení kuchyně nechte klidně venku na očích. Pánve zavěste na stěnu, nebo ke stropu. Nádobí nechte vystavené na kuchyňské lince, nebo si pořiďte prosklenou vitrínu.

V žádné kuchyni nesmí chybět pořádné vybavení! To vám zajistí i naše Tescoma sleva!

Provoňte svou kuchyni bylinkami

Ve vaší kuchyni by rozhodně nemělo chybět Provensálské koření. Jedná se o směs voňavých a chutných bylin, jejíž základ tvoří bazalka, rozmarýn a tymián, doplněné o dobromysl, majoránku, saturejku či estragon. Pro Provence jsou také velmi typické fenykl, šalvěj a samozřejmě: levandule. Bylinky a rostliny nemusíte využít jenom během přípravy lahodných jídel. Zavěste snítky voňavých rostlinek po celé kuchyni a kromě příjemné vůně si můžete užívat také dechberoucí pohled.

Máte chuť na něco exotického, ale nechce se vám vařit? Pomůže vám naše Sushi time sleva!

Poznejte opravdovou Provence

Pro vytvoření kuchyně ve stylu Provence existuje několik základních pravidel, záleží ale především na vašem vkusu a vaší fantazii. Pokud si nejste jistí, jak na to, na internetu jistě najdete spoustu inspirace. A nebo si dopřejte zasloužený odpočinek a vydejte se na dovolenou do skutečné Provence!

Nádhernou dovolenou plnou odpočinku a relaxace vám přináší také naše Booking sleva!


Uvařte si pravou francouzskou dobrotu! Máme pro vás skvělý videorecept:

Lucie:
Related Post