Deprecated: Funkce jetpack_form_register_pattern je od verze jetpack-13.4 zastaralá! Místo toho použijte Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern. in /data/7/b/7bada637-f7a4-42fe-b200-36ef60f2c417/slevyapracenadoma.cz/web/wp-includes/functions.php on line 6031
Kvalitní spánek je důležitý, vyzkoušejte těchto 7 tipů! - SLEVY A PRÁCE NA DOMA
X
    Categories: Blog

Kvalitní spánek je důležitý, vyzkoušejte těchto 7 tipů!

Nedostatek vydatného spánku má výrazný vliv nejen na naši náladu a psychickou pohodu, ale také na naše zdraví. Pokud máte problém usnout či dopřát si opravdu kvalitní spánek, připravili jsme pro vás rovnou 7 tipů, které by vám mohly pomoci!

1. Jak kvalitní spánek máte?

Málokdo ví, jak dobře vlastně spí. Prostě usneme a ráno se probudíme. Někdy se probudíme i uprostřed noci, ale do rána to zase zapomeneme. Na kvalitu spánku má vliv především jeho rozložení. Důležitý je nejen lehký, ale hlavně ten hluboký. K tomu, abyste věděli, jak kvalitní spánek vlastně máte, vám mohou pomoci chytré hodinky či chytrý telefon.

Pořiďte si chytrý telefon a zjistěte, jak kvalitní spánek máte – využijte naši Smarty slevu!

2. Zajistěte si dostatečný přísun vitaminů

Pokud našemu tělu něco chybí, může se to projevit i tím, že nespíme dostatečně dobře. Proto se ujistěte, že jíte pravidelně a především jídla plná vitamínů a živin. Případně vyrazte do lékárny a nakupte si doplňky stravy, které se o dostatečný přísun všech důležitých látek postarají za vás. Nebo si kupte rovnou speciální doplňky určené pro zklidnění nervů, snadnější usínání a vydatný spánek.

Ke kvalitnímu spánku vám může pomoci také náš Dr.Max slevový kupón!

3. Spěte bez obav o své nejbližší

Velmi často jsou to různé starosti a obavy, které nám nedávají spát. To znají především rodiče malých dětí, kteří nemohou usnout nebo se v noci často probouzejí, aby šli zkontrolovat své nejmenší. Šikovným pomocníkem v takových případech může být monitor dechu či chůvička. Smart chůvičky mají dokonce i webkameru, takže máte na dálku dokonalý přehled.

Kvalitní spánek vás i vašich nejbližších vám může zajistit i naše Feedo sleva!

4. Svěží vzduch zajistí kvalitní spánek

Pro kvalitní spánek je velmi důležité, v jakém prostředí spíme. Každé ráno ještě před ustláním dostatečně vyvětrejte. A pokud máte pocit, že vzduchu ve vaší ložnici něco chybí, pořiďte si šikovného pomocníka v podobě zvlhčovače, odvlhčovače, čističky a nebo osvěžovače vzduchu. Ti zajistí, že prostředí bude ideální pro váš kvalitní spánek.

Příjemné prostředí pro váš kvalitní spánek můžete vytvořit i díky naší Euronics slevě!

5. Spěte jako v bavlnce – doslova

Čím méně pohodlná pro vás vaše postel bude, tím pravděpodobnější je, že se budete v noci často převalovat a přerušovat tím spánek. Pořiďte si tedy povlečení a ložní prádlo z prodyšných materiálů příjemných na dotek. Koupit si můžete také prádlo s termoregulačními vlastnostmi, které vám v létě poskytne ochlazení a v zimě vás naopak krásně zahřeje.

Kvalitní spánek a nádherné ložní prádlo patří k sobě, stejně jako naše Bonami slevaa vy!

6. Dostatečně se unavte

Jestliže se vám nedaří usnout, je vaše tělo příliš probuzené. Z tohoto ohledu jsou velmi problematické monitory, obrazovky či displeje, které vyzařují modré světlo aktivující náš mozek. Zklidněte svou mysl i tělo a chvilku před spaním si dopřejte trochu sportu – nebo sexu. Dejte si pořádně do těla a dopřejte si nejen lepší sexuální život, ale také kvalitní spánek.

Chcete se pořádně vyspat? Pak je tady pro vás naše Erex24 sleva!

7. Postel jako přehlídkové molo

Nezáleží jen na tom, kde spíte, ale také v čem. Pořiďte si nádhernou noční košili a buďte za hvězdu. Vyzkoušejte roztomilé a pohodlné pyžamo, ve kterém usnete sotva padnete do postele. To, v čem spíte, by mělo být z prodyšného materiálu, který vám bude příjemný na dotek a ve kterém se budete cítit opravdu dobře.

Naše Bonprix sleva vám zajistí nejen krásné noční prádlo, ale také kvalitní spánek!


Nedaří se vám rychle usnout? Podívejte se na tyto skvělé triky, se kterými zaberete raz dva!

Lucie:
Related Post